tisdag 21 oktober 2008

Och rivandet fortsätter...

Då var vi inne på den 7:e dagen som husägare och rivandet fortsätter sakta men säkert framåt. Under kvällen så har vi röjt undan en hel del bråte för att underlätta det övriga arbetet. Sen har vi plockat bort allting från alla väggar på övervåningen för att förbereda inför tapetrivning och spackling. Vi har även på gång ett helt nytt minikök som vi kommer få på Torsdag.

Fredrik och Konrad river lister i sovrummet närmast köket
Konrad har slitit lös halva mattan
Översikt över fönster mot baksidan och inbyggda garderober
Dörren mot köket och ännu en inbyggd garderob
Översiktsbild sovrum #2
Vardagsrum - fönster och balkongdörr mot baksidan
Ingång vardagsrum
Soparkungen Konrad

Närmaste dagarna ska vi såga bort en del av väggen i lilla lägenheten, flytta några eluttag och förbereda inför vatten- och avloppsdragning. Sen är det spackling, slipning, golvläggning, målning och tapetsering som gäller för hela slanten.

Här syns den vägg som vi tänker såga bort för att göra plats för miniköket i lilla lägeneheten
Hallen i lilla lägenheten där vi brutit upp golvet för att kunna dra vatten och avlopp från toaletten till köket
Nina njuter av värmen från bygglampan
På begäran från Erika så fotade vi Nina "in action" med våran nya super-skruvdragare från Hitachi. Den tuffa designen ska vara framtagen för att skruvdragandet ska gå galet fort.
Våran husspindel Hasse

Ninas farmor berättade att det under början på 70-talet gick rykten om att hyresgästerna i huset var djävulsdyrkare och utövare av satanismen. 1966 startade Anton LaVey Church of Satan i USA och enligt vad Ninas Farmor hade hört så ska den svenska avdelningen av Church of Satan ha sitt ursprung i Piteå. Tydligen ska det ha ha utförts olika ritualer och till och med ha offrats djur i källaren på vårat hus.

Till sist två bonusbilder från helgens krattning. Som ni ser så har vi en djungel på baksidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar