tisdag 14 oktober 2008

1.1 miljoner fattigare!

Japp, då var vi husägare och skuldsatta :)

Arbetet är i full gång och idag har det städats lite på tomten och röjningsarbetet på sly och annan oönskad växtlighet har även det påbörjats. Detta upphörde dock då mörkret tog överhand och arbetssugna som vi var så förflyttade vi oss vidare in i det tilltänkta uthyrningsrummet på övervåningen.
Härifrån finns de första bilderna (exalterade som vi var över huset så glömdes kameran bort och mobiltelefoner fick duga ikväll)

Det var med viss oro som golvet började brytas upp i hallen till det lilla rummet, kanske inte oro för vad som skulle hittas, utan mera oro riktad mot personen i fråga som utförde arbetet och om han riktigt visste vad han höll på med. Men efter en stunds ignorerande så fanns ett litet hål att börja jobba från, sedan gick det fort.

Nina hittade en död råtta under golvet, denna har hon tänkt ta med till förskolan imorron för att visa barnen och de andra fröknarna.

Värre tycker skrivande då att det var när garderoben skulle tas bort. Då var det ombytta roller och jag kände en stor oro åt det något mera våldsamma arbetssättet, men det visade sig fungera även det, vilket kan ses på de bilder som tagits under kvällen.

Som slutkläm på kvällen startades en ozonluftrenare modell STÖRRE på övervåningen där en viss röklukt tycks förekomma. Denna luftrenare skall visst vara lite farlig, eller närmare bestämt rent livsfarlig då den oxiderar allt organiskt material som kommer i dess väg. Den ska få stå och gå i ca 1h innan vi med fjärrkontroll stänger av den och låter huset vara till morgondagen.

Slut dag 1.

2 kommentarer:

  1. Fick skaffa mig ett konto, så jag har möjligheten att lämna kommentarer :)

    Denna blogg kommer att följas med spänning. Ser fram emot att få se huset live!

    Hoppas att det flyter på så problemfritt som möjligt för er. Av bilderna att döma verkar ni ha det riktigt trevligt. Jag önskar er lycka till i ert fortsatta arbete!

    SvaraRadera
  2. Skulle sitta fint med lite bildbeskrivningar :)

    SvaraRadera