onsdag 15 oktober 2008

Den första måltiden....

Så har dag två gått på Parkgatan 9 och det var med spänning som dörrarna öppnades idag. Den stora frågan var om den ozonbehandling som vi givit övervåningen gett något resultat och gissa om så var fallet!
Röklukten som tidigare känts finns det nästan inga spår av och detta efter bara en timmes behandling.

Vår homie Jon har under dagen, medans vi andra varit på jobbet, fortsatt med lite röjningsarbete på gården och kört lite luftrenare under dagen. När vi andra sedan slutat och slutit upp i huset så avnjöt jag och Jon den första målitden i huset.


Mitt undet maten så fick vi in offert för takbyte och sedan hade vi även besök av våran VVS-man, som vi tänkt muta lite för att få hjälp att trolla fram vatten och avlopp till det lilla minikök som ska in i uthyrningsrummet.
Annars hände inte så mycket i huset förutom att vi insåg hur illa ställt vi har det med verktyg. Vi har inte ens skiftnycklar så vi kan lossa på kopplingar i tvättställ eller toaletter och det måttband som inhandlats har redan gett upp och vägrar att rulla in sig igen...

Dagen slutade ganska abrupt när vi insåg att klockan hade blivit 06:00! och Nina var tvungen att springa till jobbet för att inte bli försenad....

1 kommentar:

  1. hrm, nja.. det var nog den andra måltiden.. när konrads lägenhet var färdigsanerad gästade jag honom och åt lunchen i hans kök, sittandes på byggstegen... det var kanske inte så skönt, men maten slank ner ändå :)

    SvaraRadera