onsdag 22 oktober 2008

Abuse me....

1vecka + 1dag har gått nu sedan vi blev husägare och arbetet fortskrider sakta och osäkert...
Idag hade Nina föräldramöte med jobbet och Fredrik hade träning med Wibax så skrivande hade en kväll för sig själv i husets mörka rum. Det känns lite tråkigt då det enda ljus som är av värde i huset är från några fönsterlampor och 2 bygglampor vi har skaffat fram, en inhandla på C.O. och den andra tilltiggd från en av mina äldre bröder. Från denna bror (inga namn nämda) så fick vi även en sticksåg, en rondell och ett skaft, till framtida målning.
Dessa eminenta verktyg är av märket USE ME och jag kan säga att sticksågen höll säkert till 40 cm:s sågning i det otroligt hårda och svårforcerade materialet trä.... nåväl ingen skugga ska fällas på min bror som faktiskt gav mig prylarna med uppmaningen att det var bara att tuta och köra tills det gick sönder och sedan kanske använda de som ankare.

Kring 9 tiden kom Fredrik och Nina till huset och vi testade vår tapetångare. Efter bara 30 minuters arbete hade vi tagit bort alla tapeter i sovrum och vardagsrum på köpet fick vi med 2 stycken Super Soaker 500, så den sista halvtimmern hade vi vattenkring nere i källaren... hur skoj som helst.

Åsså lite bilder....
Vattenbehållare och Fredrik

"ångplattan" och skrapa

Skygg Konrad

Fredrik Skrapar

1 kommentar:

  1. Jävlar... Känns som om att flyttas tillbaks till 1997 då vi satte kobenet i parketten och började renovera.... Hoppas att allt går bra för er och glöm inte att skaffa snygga jobman kläder ;-)
    //Börje
    www.littleturkey.com

    SvaraRadera