torsdag 16 oktober 2008

Dag 3 till ända

Så var då dag 3 avklarad utan några större missöden. Konrad har brytit upp golvet och monterat lös toalett och handfat i lilla lägenheten och sen har vi rensat ur stora vardagsrummet i den större lägenheten på övervåningen. Eftersom vi jobbat rätt sent och Fredrik tränar så blir det korta men intensiva arbetspass.

I morgon så ska Nina och Fredrik på personalfest i Skellefteå vilket innebär att Konrad är själv med huset och kan göra precis vad han vill (gå runt naken och olla alla handtag i hela huset). Övriga helgen kommer ägnas åt att fortsätta med trädgården och förbereda inför nytt golv och kök i lilla lägenheten. Om allt går enligt planerna så bör vi vara klar med lilla lägenheten på Söndag vilket innebär att Ninas lillebror Niklas kan ha sin inflyttningsfest.

Konrad inspekterar gamla vattenskador i parketten

Ipoden våran bästa vän

De tre musketörerna (eller idioterna beroende på hur man ser det)
Toalettgolv utan golv

Konrad rörmockar
Konrad rörmockar lite till
Fredrik monterar ner hela rummet

Fredrik fångad på bild när han sitter och maskar från jobbet


Nu ska vi få oss en god natts sömn och i morgon fortsätter äventyret. Vi ska även försöka fota huset ordentligt i helgen när det är ljust så våra läsare kan förstå vad vi har att handskas med :)

2 kommentarer:

  1. Hello Byggare Bobs!
    Jag och My sitter och kikar på vad ni har för er. My undrar var katten håller hus, hon hälsar att katten nog inte vill vara själv i er lägenhet! Hon tror också att hon kommer att få se en bild på katten snart i ert nya hus...
    Själv är jag nyfiken på att få se en bild på husets fasad, kan du fixa det Fredrik? Nåväl, lycka till med renoveringen. Kram från A-jaur.

    SvaraRadera
  2. Men halå.
    Ser ni aldrig på äntligen hemma.
    Där har dom ju riktiga arbetskläder när dom jobbar i husen. Typ blaklader eller något liknande och stora snickarbälten med 112 verktyg hängandes runt midjan.
    Skärpning.

    SvaraRadera