måndag 22 december 2008

Snön lyser vit på taken, endast tomten är vaken.

Så var det jul då och arbetet i huset går vidare. Under den tid som gått sedan det senaste inlägget så har det kanske inte skett några jättestora förändringar, men vattnet är igång i uthyrningsrummet och nu väntar vi bara på matta till toaletten så vi får lägga golvet där.

Det är utarbetat en arbetsplan som kommer att betas av under julledigheten och skulle just du känna någon dag att du har lite att göra så har vi införskaffat flera spackelspadar och mycket slippapper. Jag kan lova att vi bjuder både på god mat och trevligt sällskap ... nåja ... god mat iaf.

Planen i stort går ut på att få bort all spackling, slipning och putsning innan vi måste flytta in i huset. På tisdag får vi tag på en slipmaskin för att slipa det parkettgolv som vi valt att behålla (stort tack till roffe!). Den slipningen skall ske någon gång mellan annandag och nyår, sedan är det lite upp till ångsågen om de hinner få hem de golv som skall läggas i rummen som kan slutföras.

Avslutningsvis får man önska alla en riktigt God Jul och så får vi hoppas att tomten är snäll iår och kommer med hårda klappar.


1 kommentar: